Gezocht: Psychotherapeut/Klinisch psycholoog (ZZP-er) 16-24 uur per week

Ben jij een (freelance) Psychotherapeut en/of Klinisch psycholoog en op zoek naar meer zelfstandig werken binnen een kleinschalige setting, weinig administratieve lasten en een optimale combinatie tussen werk en privé? Dan is onderstaande vacature misschien net iets voor jou.

Voor het uitvoeren van zowel behandelingen bij volwassenen binnen de gespecialiseerde en basis GGZ zijn wij op zoek naar een (freelance) psychotherapeut en/of klinisch psycholoog voor 16-24 uur per week.

Je werkt binnen een klein team in een pand waar ook nog enkele andere kleine praktijken gevestigd zijn en waar meerdere disciplines werken (GZ-psychologen, psychotherapeuten, kinder- en jeugd psychologenpraktijk). Het betreft een samenwerking op ZZP-basis. Vereisten zijn dat je zelfstandig kunt werken en meerdere behandelmethodieken kunt inzetten, naar gelang de hulpvraag van de cliënt. Binnen de praktijk werken we voornamelijk met de volgende behandelvormen; schematherapie, EMDR, cognitieve gedragstherapie.

Contracten met zorgverzekeraars zijn niet nodig waardoor er niet veel administratieve belasting is. Mocht je nog geen eigen praktijk hebben dan helpen we je graag bij de opstart!

Informatie kan telefonisch ingewonnen worden bij Silvia Vonken (GZ-psycholoog/psychotherapeut, 06-46076668, silvia@praktijkinspire.nl).